Tilbake til alle rapporter

Rasfare

Publisert av Rune Kjørkleiv 21:04, ons. 25 februar 2015

Sendt til Vest-Agder og Farsund 1 minutt senere

Det må utføres en ras sikring av dårlig fjell langs veien ved den gamle mølla, samt grøftene må utbedres. Her rases det ut steiner i alle størrelser til alle døgnets tider, spesielt ved nedbør.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 21:45, ons. 25 mars 2015

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 22:34, søn. 26 april 2015

  • Dette må utbedres snarest, er så dårlig sikt her at det skaper hver eneste dag farlige situasjoner unødvendig. Det kjører skolebusser her hver dag. Det raser ut stein i veien, og veien er smal. I Tillegg viss man er gående så hører man ikke trafikken pga støy fra bekken ved siden av. Derfor burde det ordnes bedre sikt og bredere vei. Her kan det jobbes de dagene det måtte trenges uhindret, da man kan benytte den gamle veien som går over Åmdal.

    Sendt inn av Rune Kjørkleiv 16:13, fre. 2 september 2016

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter