Tilbake til alle rapporter

Ødelagt vei etter graving

Rapportert anonymt 11:21, tor. 5 mars 2015

Sendt til Askim og Østfold 4 minutter senere

Det var utført gravearbeid på utsiden av gjerdet ved gartneriveien 48 i februar og etter at gravingen var ferdig ble ikke området merket slik at når søppelbilen kom på onsdag 26.02.15 så kjørte de over der det var gravd og sank da ned i bakken og kom seg ikke løs igjen. Etter at søppelbilen var blitt fjernet har det enda ikke blitt rettet opp i og asfalten og gressplenen er fremdeles ødelagt og har store fordypninger som kan være til fare for andre som ikke ser dette i mørket. Jeg har dessverre ikke bilder her jeg sitter nå og jeg vet ikke hvem som gravde der i første omgang, men jeg tror de skulle jobbe med rørene som går i bakken der. Ta kontakt om dere ønsker bilder av stedet. Håper dere får sett på dette:)

Ha en fin dag! Mvh Lillian C. Ergo

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:53, tor. 2 april 2015

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Publisert anonymt 14:47, tor. 30 april 2015, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter