Tilbake til alle rapporter

Barn leker - biler kjører for fort!

Publisert av Christian Ekjord Foss 10:29, man. 16 mars 2015

Sendt til Bærum og Akershus 1 minutt senere

Problem: Biler kjører fort i Kolleveien - til og fra Tveterveien. Det er behov for minst en fartsdump i begynnelsen/avslutningen av svingen mellom nr. 36 og 38. Det bor mange små barn i området, og bilistene respekterer ikke naturlige fartsbegrensninger, og har manglende oversikt, på grunn av veiens kurver. Alle småbarnsforeldre i veien ønsker flere fartshumper, for å øke sikkerheten til barna.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Biler kjører fortsatt for fort, og problemet kommer til å bli mer alvorlig utover våren og sommeren, ettersom trær og busker får blader, og gjør sikten og oversikten dårligere for bilister i området. Problemet er fortsatt ikke løst. Håper på snarlig reaksjon, før problemer får alvorlige konsekvenser.

    Sendt inn av Christian Ekjord Foss 11:14, man. 13 april 2015

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter