Tilbake til alle rapporter

Vegen sklir ut/synker

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 12:40, fre. 15 mai 2015

Sendt til Skedsmo og Statens vegvesen region øst 5 minutter senere

Tidligere reparasjoner akkurat ved kommunegrensen Frogner/Skedsmo er ikke lenger tilfredsstillende. Vegbanen synker stadig pga tungtrafikk. Busser,lastebiler og vogntog (og en del personbiler) legger seg i midten av veibanen for å unngå krengning/sleng. Retning nord er spesielt ille. Det slår kraftig i hjuloppheng der det i våres ble lagt på asfalt. På tide å utbedre dette området en gang for alle?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:58, søn. 14 juni 2015

  • Har meldt fra om dette tidligere. Problemet blir ignorert til tross for livsfarlige situasjoner hvor vogntog og busser kjører over i motsatt fil for å unngå sleng/krengning. Det kjøres i motsatt fil selv om det kommer biler i mot. Skremmende!

    Publisert anonymt 12:58, søn. 14 juni 2015

  • Veien er utbedret

    Sendt inn av Tom Børresen 21:32, ons. 11 april 2018, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter