Tilbake til alle rapporter

Veldig løs rist for overfaltevann

Publisert av Trond Nerland 14:35, tor. 21 mai 2015

Sendt til Hamar og Hedmark 4 minutter senere

En rist er løs. Hver gang noen kjører over den, og det er jo ikke rent skjelden i Ringgata, så hører vi en tydelig klikkelyd innendørs. Utendørs, om det skulle være vær til å være ute, så en lyden direkte plagsom. Dette gjelder nok for alle husene i Ankerskogvegen 18, 20, 22 og 24. Jeg vil anta at lyden også høres godt av alle beboere ovenfor Ringata i samme område. Ikke moro å være bilen som en dag vipper risten helt løs.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Hei!

    Denne saken er gammel, og vi velger derfor å lukke den for å få ryddet opp på denne nettsiden. Hvis det mot formodning skulle vise seg at problemet du har meldt inn fortsatt ikke er lukket, ber vi deg sende inn en ny melding på "fiks gata mi", eventuelt ta kontakt med Sentralbordet: 62 56 30 10.

    Mvh Hamar kommune

    Publisert anonymt 11:57, tor. 8 juni 2017, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter