Tilbake til alle rapporter

Støvplage - Fakkelgården

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 15:42, ons. 10 juni 2015

Sendt til Lillehammer og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

For litt siden rapportere jeg om støvplager på nedsiden av Fakkelgården. Saken ble rapportert løst, men dette er ikke tilfelle. Veien må enten asfalteres eller påføres støvbindemiddel. Kan dere se saken på nytt?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:24, tor. 13 august 2015

  • Det har nok vært foretatt noe vedlikehold, men saken er ikke løst. Støvplagene er fortsatt like store. Det er rimært behov for asfaltering, alt høvling og bruk av støvbindende midler. I løpet av en dag med sol blir flere hundre biler helt grå, samt at vindusvask i Fakkelgården er fånyttes.
    Ta gjerne en tur i dag med solskinn.

    Publisert anonymt 13:24, tor. 13 august 2015

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 00:59, fre. 25 september 2015

  • Det er asfaltert, men det er to felter sør for fakkelgården som ikke er alfaltert. Årsak ukjent. I tillegg gjenstår et felt i ene kjørebanen ovenfor Fakkelgården til rundkjøringen ved HiL. Årsak ukjent.

    Publisert anonymt 00:59, fre. 25 september 2015

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter