Back to all reports

Trafikkfare

Reported in the Parkering category by Ole Bakken at 19:11, tir. 14 juli 2015

Sent to Hamar 4 minutes later

Her, mellom Kronborgvegen og Platousgate er det veldig trafikkfarlig. Med biler parkert på "bysiden" møtes biler i "innersving". Det er mange barn i området og mange biler kjører fort. Foreslår parkering forbudt i denne gatestubben.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 21:32, tir. 11 august 2015

  • Kommunen har etter to år satt opp parkering forbudt skilt en side på gatestubben. Bra! Burde ikke forbudet vært på begge sider?

    Posted anonymously at 10:32, man. 4 september 2017

  • Med mye snø slik det er nå i slutten av desember blir det ytterligere problemer med parkerte biler i innersvingen/ nordsiden av gata mellom Platousgate og Kronborgvegen. For å gjøre saken verre har brøyteenteprenør laget en stor snøhaug som ytterligere forverrer siktbarhet og traffikksikkerheten. Foreslår nok en gang at man skilter med stopp forbudt på nordsiden av gjeldende strekning!

    Posted by Ole Bakken at 15:59, lør. 30 desember 2017

  • Det er stadig nestenulykker mellom biler som kommer nord/øst fra i Platousgate og møtende fra Syver Andersens gate. Biler parkerer helt ned til buen i krysset på en strekning hvor det ikke plass til å møtes. Dette er skolevei, må det hende en ulykke før noe blir gjort?

    Posted anonymously at 14:35, tor. 20 juni 2019

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?