Tilbake til alle rapporter

Oppsamlet overflatevann fra fortau renner inn på privat grunn

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 14:52, fre. 24 juli 2015

Sendt til Askøy og Statens vegvesen region vest 3 minutter senere

Til tider renner store mengder med overflatevann i fra fortauet langs Follesevegen inn over Norrønaheimens parkeringsplass. Dette medfører at bort-vasking av grus på privat parkeringsplass og videre "elveløp" over parkeringsplassen. Dette skyldes at murkanten som overvannet strømmer langs, er avsluttet før vannet finner et utløp til terreng. Vi ber om at murkanten forlenges ca. 4-5 m. nedover til åpningen i autovernet. Da vil overflatevannet finne sin naturlige vei mot terrenget.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:17, man. 24 august 2015

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:42, man. 21 september 2015

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 14:34, man. 19 oktober 2015

  • Det er fortsatt ikke gjort noe tiltak, og vår eiendom er fortsatt utsatt for til tider store mengder med overflatevann i fra fortauet langs Follesevegen inn over Norrønaheimens parkeringsplass.

    Vi har tidligere fått en tilbakemelding og spørsmål om dette er noe vi selv kan utbedre, og lurer på om vi kan utføre dette uten søknadsplikt, selv om dette da vil være i eiendomsgrensen vår, mot Fylkesvei 212?.

    Sendt inn av John Paul Teigland 16:17, onsdag 6 februar 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter