Tilbake til alle rapporter

Ottadekke med fæle humper

Rapportert i kategorien Hull i vei av Erik Kristoffersen 06:23, søn. 2 august 2015

Sendt til Statens vegvesen region sør og Skien 1 minutt senere

Skogliveiens første halvdel. Veiarbeid for mnd siden. Ikke lagt asfalt etter det.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 08:31, søn. 30 august 2015

  • 11.09.2015 Skogliveien står fremdeles uasfaltert i et strekk på ca 100 meter fra krysset ved Strømdalsbakken og nordover. Dette har stått slik siden ca 1.6.2015. Ved undersøkelse gjort ved å ringe kommunens vedlikeholdsavdeling fikk jeg vite at asfaltering ville bli gjort etter at resten av gravingeni Skogliveien videre nordover mot lekeplassen i krysset Skogliveien Strømdal Terrase var fullført. Det har ikke vært noen aktivitet i dette gravearbeidet siden ca 20.6.2015. Hver gang det regner ødelegges veien fullstendig av hull, og blir ikke reparert på ukevis.. Hvis det skal graves videre tillater jeg meg å spørre om når? Og om ikke det kan være en ide å ha på oljegrus i mellomtiden for å unngå at veien blir ødelagt ved regnvær. Skogliveien er forøvrig i økende grad av forfall som medfører slalåmkjøring med påfølgende trafikkfarlige situasjoner, og trenger ny asfalt hele veien opp til krysset med Strømdalsåsen/Furuskogen. Strømdal Terrasse er en annen vei som krysser Skogliveien ved tidligere omtalte lekeplass, og fra Lekeplassen og nordover helt til krysset med Østlikollen er graden av forfall så stort at veien knapt er farbar i krabbehastighet. Fartsdempenre er også i dårlig forfatning, og så krappe at mange biler tar nedi ved passering. De holder ikke den forskriftsmessige standard hverken med hensyn på høyde eller lengde. Dette må fiskes snarest ettersom dette har vært til stor ulempe for beboerne i området i en årrekke.

    Sendt inn av Per Januschas 13:53, fre. 11 september 2015

  • Alt er asfaltert her nå

    Sendt inn av kjelltoretorvund@gmail.com 21:13, man. 11 juli 2016, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter