Tilbake til alle rapporter

Farlig kryss

Rapportert anonymt 08:34, tor. 24 september 2015

Sendt til Kristiansand og Vest-Agder 1 minutt senere

Krysset Snorresgate / Kuholmsveien. Dette er et svært farlig kryss. Biler kommer for fort inn i krysset og det er høy hekk på begge sider av krysset. Flere fartsdumper og redusering av høyde på hekk hadde økt sikkerheten.

Det er også mange biler som står parkert i gatene. Noe som resulterer i at det er trangt for biler å passere samt problemer med brøyting om vinteren.

Det er mange barn som leker i gaten og redusert hastighet samt sikring av krysset hadde økt sikkereheten for store og små. Vi ønsker en levende gate både sommer og vinter.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 09:15, tor. 22 oktober 2015

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter