Tilbake til alle rapporter

Tunnelstegning E18

Publisert av Jens Petter 01:41, tor. 12 november 2015

Sendt til Kristiansand og Vest-Agder 4 minutter senere

Den 09.11 kveldstid kom jeg kjørende med vogntoget mitt igjennom Kr.Sand, som igjenn begynner og bli en fast rutine flere ganger om uka kveld/nattestid, og igjen var Banehei Tunnelen Øst stengt for vedlikehold, antar at det var vask av tunnel. Men i motsetning til tidligere turer la jeg i dag merke til at østgående løp var MYE dårlig vasket, iallfall på dører etc i forhold til tidligere stegninger hvor det er god standard, og når vi da blir pålagt og benytte omkjøringer via sentrum og ansvarlig entrepenør ikke klarer og skaffe bedre resultat enn at enkelte dører/nødkiosker ser ut som natta, ja da er det på tide at SVV reagerer og tar grep, vi går tross glipp av verdifull kjøretid pga at ting som skal se fint/bedre ut ser verre ut etter en vask... Har selv jobbet med dette for 8 år siden, og vet at det er ikke slikt resultatet skal være etter en tunnelvask... Ellers tommel opp for jevlig og fint resultat siste året!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter