Tilbake til alle rapporter

Snøbrøyting mangler i Eide sentrum!

Rapportert i kategorien Snøbrøyting av siri Eide 15:15, tor. 26 november 2015

Sendt til Statens vegvesen region midt og Eide 5 minutter senere

Nedenfor Coop i Eide sentrum er det nylig bygget en asfaltert stikkrampevei ned til overgangsfeltet over riksvegen til beboerne på nedsiden av veien, mange av dem eldre og dårlige til bens. I snøkaoset i helga som var og hele siste vinter ble denne ikke brøytet overhode, helt umulig å forsere om du ikke har støvler eller truger. Skjønner ikke vitsen med å bygge en slik fin stikkvei viss den ikke skal brøytes slik at den kan brukes på vinters dag. Vi som bor nedenfor veien er temmelig lei av å måtte brøyte oss vei over veien, det vil si tråkke i dypsnøen for å krysse veien. I tillegg må vi gå rundt gammel kommunehuset, nå kremmergården, der er det ofte ikke brøytet før langt på dag. Slik skal det vel ikke være? Den som bryter gangfeltene tømmer all snøen sin ned på rampen, nå må rette vedkomne få beskjed en gang for alle, har sagt ifra til teknisk etat i Eide kommune ved flere anledninger uten resultat!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter