Back to all reports

Snøbrøyting mangler i Eide sentrum!

Reported in the Snøbrøyting category by siri Eide at 15:15, tor. 26 november 2015

Sent to Statens vegvesen region midt and Eide 5 minutes later

Nedenfor Coop i Eide sentrum er det nylig bygget en asfaltert stikkrampevei ned til overgangsfeltet over riksvegen til beboerne på nedsiden av veien, mange av dem eldre og dårlige til bens. I snøkaoset i helga som var og hele siste vinter ble denne ikke brøytet overhode, helt umulig å forsere om du ikke har støvler eller truger. Skjønner ikke vitsen med å bygge en slik fin stikkvei viss den ikke skal brøytes slik at den kan brukes på vinters dag. Vi som bor nedenfor veien er temmelig lei av å måtte brøyte oss vei over veien, det vil si tråkke i dypsnøen for å krysse veien. I tillegg må vi gå rundt gammel kommunehuset, nå kremmergården, der er det ofte ikke brøytet før langt på dag. Slik skal det vel ikke være? Den som bryter gangfeltene tømmer all snøen sin ned på rampen, nå må rette vedkomne få beskjed en gang for alle, har sagt ifra til teknisk etat i Eide kommune ved flere anledninger uten resultat!

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.