Tilbake til alle rapporter

Grønt lys, men ikke for begge rettninger.

Rapportert i kategorien Trafikklys anonymt 19:11, tir. 15 desember 2015

Sendt til Lillehammer og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Jeg sto på rødt lys, i sørgående rettning, skulle svinge til venstre inn på Kirkegata. Det var 2 biler, 1 bil i hvert felt, i motgående felt. Da det ble grønt ble jeg stående og vente på at de andre bilene skulle kjøre, men etter ca 20 -30 sekunder skjønte jeg at de hadde rødt, og da jeg kjørte til venstre, fikk de 2 andre grønt, og det ble nesten kollisjon. Dette førte til frustrasjon pga unødvendig venting, det er ikke et eget lys når det er klart til å svinge til venstre, og det ble en nestenulykke. Dette er en endring som er gjort i løpet av det siste 3-6 mndr da jeg har kjørt i byen de siste 12 årene og aldri hatt noe problem med dette krysset. Vennligst sett opp en lys pil som indikerer at det er klart til å kjøre til venster, eller samkjør lysene i nordgående og sørgående rettning, slik nord/sør har likt lys. Da blir det lettere å kjøre.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:21, tir. 26 januar 2016

  • Ingen endring fra 15 des - 15.

    Publisert anonymt 12:21, tir. 26 januar 2016

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter