Tilbake til alle rapporter

Flere trafikkfarlige hull i asfalten.

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 07:59, fre. 18 desember 2015

Sendt til Statens vegvesen region sør og Søgne 1 minutt senere

Det er flere hull i det lappeteppet av asfalt foran repstadveien 31, Søgne. Da det ikke er lenge siden dere var med asfaltmadlin og prøvde å lappe igjen disse anbefaler jeg fullstendig nytt dekke. Eventuelt ny lapping, snarest mulig.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Selve hullet ble forbedret første arbeidsdag etter melding. Veien ser fremdeles ut som ett lappeteppe, og nye hull i varierende alvorlighetsgrad oppstår hver gang det fryser på eller brøytebilen kommer forbi. Dette blir heldigvis ofte fort fikset, forutsatt at det ikke er helg eller røde dager. En strekning man kjører forsiktig med andre ord.

    Publisert anonymt 14:50, fre. 15 januar 2016, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter