Tilbake til alle rapporter

Tett avløp gjør at det samler seg en stor dam i veien når det regner

Rapportert i kategorien Tette avløpsrister av Kjell Hanssen 12:43, tir. 22 desember 2015

Sendt til Fjell 2 minutter senere

Problemet er utenfor garasjen i nr 56. Her har jeg laget en kum som har fungert noenlunde så langt. Nå er den gått tett og vi klarer ikke å holde den åpen. Veien er kommunal Kjell Hanssen Storevarden 56 93240343

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Min erfaring er positiv. Det kom en mann samme dagen og så på problemet. Dagen etter kom han tilbake og fikk åpnet avløpet. Noen dager senere kom en og feide veien for løv slik at det ikke skulle samle seg i avløpet, veldig bra. Jeg er litt usikker om dette er en varig løsning. Jeg tror at avløpet skulle vært modifisert. Veldig fornøyd med responsen.

    Sendt inn av Kjell Hanssen 19:31, tir. 19 januar 2016, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter