Tilbake til alle rapporter

Mørkveien 30

Rapportert anonymt 22:32, ons. 30 desember 2015

Sendt til Våler og Østfold 2 minutter senere

Grøften mot Mørkveien 30 er fylt igjen. Mangler rør under innkjøring til Mørkveien 30. Dette resulterer i at vannet renner ut på veien og fryser til is. Dette har pågått i noen år nå. Vinteren så langt har ikke bydd på problemer med is da det har vært for mildt ennå men vannet renner over veien. Ligger jo en liten isbre til langt uti mai i år å om ikke dette snart blir gjort noe med. Stiller også spørsmål med private lyktestolper nærmere en 3 meter fra Fv, parkering langs etter vei og opplag av alt mulig rart helt inntil veien... Håper ikke det er sånn at bare for at de er utennlanske og vanskelig å kommunisere med at dette blir sett gjennom fingrene med. Har prøvd å nevne dette for dem uten å bli forstått. Håper dere tar tak i dette :)

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter