Back to all reports

Livsfarlig skolevei

Reported in the Gater/Veier category by Marius envik at 10:19, man. 25 januar 2016

Sent to Malvik and Statens vegvesen less than a minute later

Livsfarlig forhold på Vikhammeråsen i dag tidlig. Fagottvegen og vikhammeråsvegen er skolevei for svært mange barn. I dag var det kjelkeføre! Når fagottvegen i tillegg er delvis innsnevret pga arbeid, biler som står parkert langs vegen etc, så blir dette en livsfarlig kombo. Væromslaget burde ikke komme som en overraskelse! Strøbilen var riktignok innom en tur i går kveld, men de få sandkornene den kastet fra seg var selvfølgelig regnet bort i løpet av natta! Når dere først sender en strøbil så bør den strø skikkelig. Den sparsommelige strøingen i går var det lite vits i. Husk på at fagott og vikhammeråsvegen stort sett er uten fortau. Trafikken er tett i morgentimene og det er svært mange barn på vei til skolen. Det burde være et absolutt minimum at dere klarer å holde disse veiene farbar.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Glatte veger på det de fleste steder i Malvik i dag. De omtalte vegene ble strødd i går kveld og strødd på nytt kl. 0950 i dag. Dette føre problemet vil pågå noen dager da det er regn som fryser på bakken i tillegg til mye frost i bakken.

    Posted by Malvik at 11:14, man. 25 januar 2016

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?