Back to all reports

Manglende brøyting

Reported in the Snøbrøyting category by jan ove hvidsten at 11:28, tor. 4 februar 2016

Sent to Førde and Statens vegvesen region vest 2 minutes later

Jeg bor på geila siden av skyttarkvia 20, 6810 førde. i enden av bakken som går mellom geila 7 og 9. bakken er bratt og jeg er rullestolavhengig. pga store snømengder og dårlig brøyting kommer jeg sjelden ut.

Når det blir brøytet hjelper det lite fordi den som brøyter kun tar selve bakken og kunne han bare satt ned skjæret der inngangen til eiendommen begynner var jeg litt mer hjulpet. det er snakk om 3 meter og fremdeles på veien. brøytingen skjer også ofte på tider som er til liten hjelp. lite hjelp å brøyte sent på kvelden og ikke i tiden på dagen jeg må ut for å handle eller til legetimer.

Jeg bor i kjelleren på adresse skyttarkvia 20 med nedkjøring på Geila siden og bakken ender rett i min inngangsdør. vær snill å hjelpe litt til så jeg kommer meg ut for nå går det på helsen løs.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 13:07, tor. 3 mars 2016

  • Samme problem siste 13 år. dene gaten er tydeligvis aldri engang med i prioriteringene. aldri er gaten brøytet når folk skal til arbeid. sjelden er den brøytet til folk kommer hjem fra arbeid. skjer brøyting overhode er det alltid på tidspunkt som ikke betyr noe for folks dagligliv som arbeid skole eller avtaler på dagtid. brøytesjåføren har tydeligvis ett prinsipp om å lage mest mulig problem for de som bor her. etter 13 år nekter jeg å være høflig lenger siden vi har innsett at dette problemet aldri vil bli løst. det er kun en ting vi kan stole på og det er at vi aldri kan gjøre en avtale de mnd vi kan risikere snø. Ta dere en tur idag når alle gater er rene for snø. her er bakken opp ren for snø, men med engang du kommer opp er det 20 cm gammal snø og is som gjør det vanskelig å komme seg inn og ut av parkeringsplassene. takk for absolutt ingenting.

    Posted by jan ove hvidsten at 13:07, tor. 3 mars 2016

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?