Tilbake til alle rapporter

Vei i dårlig forfatning.

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 20:06, ons. 9 mars 2016

Sendt til Statens vegvesen region øst og Ås 4 minutter senere

Gjennomhullet vei med dype hjulspor. Er lagt ut store mengder grov grus som forverrer forholdene og ødelegger veigrepet. Forholdene var bedre før grusen ble lagt ut, da var det bare hull, nå er det både hull og dårlig underlag. Problemene begynner i dumpen i nordenden av veien og er spesielt merkbart i bakker.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Det er satt opp skilt om maks akseltrykk på veien, hullene er som før. Traktorene og lastebilene som bruker veien kjører kun til eiendommer langs veien, begrensninger på akseltrykk har dermed ingen effekt på trafikkmengde eller type kjøretøy.

    Publisert anonymt 23:06, tor. 7 april 2016

  • Ny grus har blitt lagt på toppen og spredt jevnt utover. Etter første regnbyge forsvant mesteparten av grusen ut i veikanten og mange av hullene har kommet tilbake, men litt bedre enn før er det jo.

    Publisert anonymt 01:22, fre. 6 mai 2016, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter