Tilbake til alle rapporter

Slitt asfalt

Rapportert i kategorien Hull i vei av Alf Olav Frog 12:52, lør. 19 mars 2016

Sendt til Statens vegvesen region øst og Råde 3 minutter senere

På RV -116, nord for Saltnes, omtrent der 50km sonen begynner, og fram til sør for Saltnes, omtrent der 50km sonen oppheves, er asfalten veldig slitt og sporete, og har større og mindre hull og revner. Fartshumpene i Saltnes sentrum er hullete og nedslitte. Strekningen er ca 2 km lang, og går gjennom Saltnes sentrum der det er mye trafikk både av biler, syklende og gående. Det nedslitte området begynner der asfalteringa ble avslutta for et par år siden, så det er synd at ikke asfalteringa ble fullført gjennom Saltnes sentrum den gangen. Vi håper at strekningen kan asfalteres i sommer!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 18:42, tor. 28 april 2016

  • Asfalterest i skrivande augneblink

    Publisert anonymt 00:21, fre. 30 september 2016, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter