Tilbake til alle rapporter

Problemer med dreneringer fra hovedvei

Rapportert anonymt 10:40, tir. 12 april 2016

Sendt til Aure og Møre og Romsdal 5 minutter senere

2 eller flere dreneringer fra hovedveien er enten tette eller ødelagte/kollapset, og kommer opp flere plasser på ekre nedenfor husene i Oldervika. Når hovedveien ble asfaltert dukket det opp veldig mye vann med olje i tillegg, så det kommer uten tvil fra hovedveien. Dette er dreneringer som ble lagt ned av Statens Vegvesen under bygging av Auresund-sambandet, men ikke er kontrollert eller vedlikehold siden. Problemene er tidligere påklaget til Statens Vegvesen, men ingen tilbakemelding er mottatt. Problemet blir stadig værre, og nå kan ikke ekren slås eller brukes slik den er i dag grunnet store vannmengder og jordsmonn mettet av vann, og dette skaper problemer i forhold til fremtidig slått/silo.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter