Tilbake til alle rapporter

Vi trenger fartsdumper!

Publisert av Susanne Bring 13:04, ons. 20 april 2016

Sendt til Ås og Akershus mindre enn et minutt senere

Etter dere la asfalt i Boplassveien i høst 2015, har vi et stort problem med at biler kjører i 60 - 70 km i timen ned vår lille vei. Dette utgjør en stor risiko for alle barna som bor i Boplassveien. Samtlige bostander i Boplassveien har barn under 10 år. De fleste barna er under 6. I tillegg er veien veldig smal enkelte plasser, så det er vanskelig å passere møtende trafikk. Det fører til mange farlige situasjoner. Vi ønsker i den forbindelse minst 2 fartsdumper for å få redusert hastigheten kraftig. I tillegg burde det bli satt opp et barn leker skilt.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:27, ons. 18 mai 2016

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter