Tilbake til alle rapporter

Veien siger ut

Rapportert anonymt 11:07, ons. 6 april 2011

Sendt til Melhus og Sør-Trøndelag 2 minutter senere

Løvsetvegen, nedenfor Høyeggen skole, holder på å sige ut på yttersida. Sånn har det vært i flere år, men det blir verre og verre. Ingen ting blir gjort!!!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:32, ons. 4 mai 2011

  • Et tynt asfaltlag er lagt på ett av de angivende stedene, men på langt nær nok. Veien heller mot. Kanten og vannet renner utover kanten og lager "oversvømmelser" på eiendommer og veien (Søreggen) nedenunder. Har rapportert dette flere ganger både til kommunen og Fylket, men lite respons.

    Publisert anonymt 00:59, tir. 17 mai 2011

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:02, ons. 1 juni 2011

  • Denne bør utbedres snart. Nå er det i ferd med og bli ille, ikke bare for de som bor nedenfor, men også bilistene. Blir det stående noe tyngre kjøretøy der vil veien rase ut med rekkverk og alt som er. Er også dårlig vei litt lengre opp, der rekkverket mangler. Har stått skilt der i 2-3 måneder om at rekkverk mangler.

    Sendt inn av Kenneth 02:08, fre. 3 juni 2011

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:32, ons. 29 juni 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter