Tilbake til alle rapporter

Alvorlige store hull i asfalt - dårlig drenering i veien

Rapportert i kategorien Hull i vei av Ronny Silden Totland 10:35, ons. 18 mai 2016

Sendt til Vågsøy og Statens vegvesen region vest 5 minutter senere

Det er et stort hull i veien i byggefeltet i vågsvåg. Bilene må kjøre på feil side av veien, og skaper dermed trafikkfarlige situasjoner. Det mistenkes at det er på grunn av dårlig drenering i veien, at asfalten stadig blir ødelagt. Et hull på ca 3 m2 har vært i denne bakken dei siste 6-7 årene, og har enda ikke blitt fikset. Det er klattet med noen asfaltflekker av og til, men dette løser ikke problemet da dette ramler av igjen når bilene kjører på dette. Hullet er så stort at pukksteinen under grusen er kommet helt frem, og kan på sikt skade biler med punkteringer. Når skal kommunen ta ansvar for dette?? Har lagt inn denne 4-5 ganger før, men det skjer ingenting. Alle i bygda er frustrerte.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Det er vedtatt i kommunen mer penger til asfaltering, og har fått indikasjon at det skal legges nytt dekke i det aktuelle byggefeltet.

    Sendt inn av Ronny Silden Totland 10:17, fre. 1 juli 2016, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter