Tilbake til alle rapporter

Dårlig veidekke farlig for sykkel, hull og kraftig helning

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 19:23, man. 6 juni 2016

Sendt til Frogn og Statens vegvesen region øst 2 minutter senere

Veldig skummelt å sykle fv 156 på de partiene der større sprekker kombinert med sterk helning/ plutelige dumpete veidekke. Eks: nedenfor avkjørselen til Stubberudveien , mellom denne og Dal skole. V156 har fått økt biltrafikk, deriblant en god del tungtransport. Dårlig asfalt, revnet flere steder, kombinert med smal veiskulder, gør det ubehagelig å være pendler som syklist. Inntil det en dag foreligger sykkelsti på strekket mellom Dal skole (Frogn kommune)og til avkjørselen til Stubberud veien (eller aller helst helt til nesset), håper jeg man kan være påpasselig med at asfalten er jevn og at veikantene ikke asfalters smalere, men heller noe bredere, og helst uten alt for bratt helning. Aller helst ville man ønske seg egen sykkelsti, men det ligger vel kanskje litt frem i tid: Inntil da: fiks gata mi: det vil si noen felter i asfalten mellom dal skole og stubberud veien, og gjør jevnt og flatt. Gleder meg! Tusen takk!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter