Tilbake til alle rapporter

Elendig veikvalitet

Publisert av Geir Lundli 16:55, tor. 7 april 2011

Sendt til Nordland og Sortland 5 minutter senere

Gjennom hele strekningen fra Esso i Sigerfjord til krysset til Blokken er kvaliteten på veien svært fårlig.. Synes synd på hurtigruteturistene som kjører denne strekningen i buss hver dag og opplever den dårlige veien.
Flere plasser som like nord for Grillo Catering hvor autovernet nærmest ligger vannrett og til stor fare da veien her er meget smal og triller det rundt en bil her kan det få katastrofale følger. Jeg driver cateringfirma i Sigerfjorden og virkelige problemer med å holde pynt og sauser på plass under utkjøring på grunn av humpet og sporet vei.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter