Tilbake til alle rapporter

Farlig skolevei

Rapportert i kategorien Trafikklys av Marius Morstøl Jenssen 22:08, fre. 8 april 2011

Sendt til Nesodden 1 minutt senere

Hei. Fotgjengerfeltet ved bussholdeplassen Skoklekroken er farlig både for barn og voksne. Mange bilister gir ekstra gass her, fordi veien her er god. Dette er en skolevei for mange barn. I den lille veien Skoklekroken, er det nå 15 barn fra 5 år og yngre, fordelt på 17 hus. Er det mulig med trafikklys, fartsdump eller aller helst undergang?! Dette er skoleveien for mange barn. Det er veldig mange som passerer her, nå er også Hjertebakken for psyskisk utviklingshemmede etablert ved det samme krysset. Skolebarna og andre kan heller ikke gå til Statoil-stasjonen litt nærmere Flaskebekk-krysset. Her er det også veldig uoversiktlig med biler fra hovedveien, fra bensinstasjonen, fra Moheia på en gang. Det er med andre veldig trafikkfarlig for barn som bor i områdene Gml.Skoklefald vei, Skoklefald terrasse, Moheia, Skoklekroken, Skokleheia, Skoklestubben, når de skal bevege seg over Kapellveien for å komme seg til Nesoddtangen skole. Den beste overgangen er nok fotgjengerfeltet ved Flaskebekkrysset. Er det mulig å lage noen trafikkvennlige planer for området?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 21:50, man. 9 mai 2011

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 23:38, man. 6 juni 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter