Back to all reports

Sykkelteller i ustand

Reported in the Sykkelveier category by Jon Sverre Loftum at 21:40, tir. 30 august 2016

Sent to Fredrikstad and Statens vegvesen region øst 5 minutes later

På gang- og sykkelstien langs fylkesvei 109, ved Wilbergjordet, er det satt opp et apparat med bakkefølere, som skal telle antall syklister som passerer hvert døgn. Dette apparatet fungerer ikke skikkelig lengre. Det ser ikke ut til at syklister i sydgående retning blir registrert, kun syklister som sykler i nordgående retning. Det har vært slik en stund nå.

Jeg vet ikke hvem som eier denne installasjonen, derfor gir jeg beskjed på fiksgatami.no i håp om at beskjeden kommer frem til riktig sted, eller blir videreformidlet til riktig sted.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 08:30, ons. 28 september 2016

  • Dette problemet er fremdeles ikke løst. Sykkeltelleren virker ikke som den skal. Jeg har etter hvert erfart at sydgående sykler kun telles hvis de legger seg helt til venstre på gang og sykkelstien, noe som er unaturlig å gjøre i Norge hvor man har høyre-kjøring.

    Posted by Jon Sverre Loftum at 08:30, ons. 28 september 2016

  • Jeg har ikke hørt noe fra hverken Statens vegvesen eller Fredrikstad kommune. Men nå virker plutselig sykkeltelleren igjen. Ikke vet jeg hva som har skjedd... Jeg anser uansett problemet for å være løst for denne gang.

    State changed to: Løst

    Posted by Jon Sverre Loftum at 21:48, tor. 20 oktober 2016

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?