Back to all reports

Gruslagt del av fylkesvei 290 mangler jevnlig vedlikehold

Reported in the Hull i vei category by Anders Gangstad at 10:05, tir. 6 september 2016

Sent to Statens vegvesen and Steinkjer 4 minutes later

Gruslagt del av fylkesvei 290 mangler jevnlig vedlikehold. Dette er hovedveien iflg. skiltingen. Dette er veien som tungtransporten bruker som gjennomgangsvei og ikke den andre asfalterte. Pga. tungtransport, så trenger veien oftere vedlikehold. To ganger pr. år er for lite. Minimum en gang pr. mnd. Eventuelt stenge veien for tungtransport. Sist vår fikk den asfalterte veien akseltrykkbegrensninger. Grusveien fikk det ikke. Blir frustrert over at bonden som leier jord langs grusveien enklere får rekvirert vedlikehold akkurat til der han kjører av til åkeren, enn vi som må kjøre hele veien.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Litt usikker på om problemet ble løst. Veien ble skrapet litt over en uke etter at problemet ble meldt, men dårlig skrapet. Noen dager skapes det på nytt som var litt bedre. Veien ble nå nettopp skapet igjen, så hvis dette fortsetter, så blir det bedre. Jeg bor på adressen Vestvikvegen 116. Der blir det skrape med feil hellning. Hellning mot min innkjørsel. Dette skaper etter vært hull på denne siden av veien når det har regnet. Hadde hellningen vært motsatt, så ville det skapt mindre antall hull siden det kan lages en grøft der. Siden det aldri gruses, så må det stadig skrapes dypere. Det blir stadig brattere utkjørsel fra eiendomen.

    Posted by Anders Gangstad at 13:15, fre. 14 oktober 2016

  • Problemet er at veien bare blir skrapet. Den blir ikke gruset. Veien blir gjørmete og hull oppstår raskt når det regner. Veien må gruses og skrapes minst en gang pr. mnd. med den tungtransporten som er i dag. Oftere hvis det er mye regn.

    Posted by Anders Gangstad at 10:51, tir. 15 november 2016

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?