Back to all reports

Livsfarlig gangfelt !

Reported in the Gater/Veier category anonymously at 01:14, ons. 7 september 2016

Sent to Kristiansund and Statens vegvesen 1 minute later

Nå er det på tide at den rette instansen tar tak og gjør noe med dette gangfeltet/overgangen før det skjer en fatal ulykke ! Går her daglig med mitt skolebarn og bilene bare oser forbi i full fart ! Kan ikke forstå at dere ikke gjør noe da jeg ser at det er flere rapporteringer ang det samme problemet ! Først og fremst bør der males striper,klippes på kantene og ikke minst så bør fartsgrensen senkes ,evnt fartsdumper. Bilistene tar overhode ikke hensyn til verken gående eller syklende så kom igjen og gjør noe !

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • I tillegg er det uheldig belysning på staden. Kraftige lysrør under brua, og ein litt for svak LED-armatur over gangfeltet, gjer at synligheita av fotgjengarar blir svært dårleg i mørkret. Overgangen høyrer til gangvegen langs Rv70, og skulle såleis vere innanfor Statens Vgvesen sitt grensesnitt?

    Posted by Andre Gjørven at 11:57, fre. 9 september 2016

  • Per 10/10-16 er det slått ned gras, renska rundt avløpsrist, og lagt nye striper på fotgjengerfeltet. Eit kraftigare lysarmatur i gatelyset er nødvendig for å gi tilstrekkeleg belysning mot belysninga under brua. Evt koble bort det eine lysrørarmaturet under brua, for å få jevnare lys inn mot gangfeltet.

    Posted by Andre Gjørven at 11:43, tir. 11 oktober 2016

  • SVV har utført skogrydding i godt monn, dette gir meir lys generelt i området. Men fremdeles er det noko stor overgang frå under brua til gangfeltet.

    Posted by Andre Gjørven at 11:01, ons. 26 oktober 2016

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?