Tilbake til alle rapporter

Manglende veilys i boligfelt Bjørkvoll,Goppa og rundt

Rapportert i kategorien Gatelys av tove_kjolaas@hotmail.com 08:51, tor. 15 september 2016

Sendt til Nordreisa og Statens vegvesen region nord 3 minutter senere

Finnes ikke veilys strekningen Bjørkvoll (litt før bommen),Goppa, Bjørklysvingen. Står stolper,men ikke lykter. Det har aldri vært lys her. Bor mange barn i dette området,og dem og vi foreldrene er redde å sende dem ut på vinteren. Bør absolutt være veilys der

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Meldingen er mottatt. Det er ikke avsatt budsjettmidler for utvidelse av veilysstrekninger i inneværende økonomiplanperiode. Derfor kan ikke veilys påregnes i nær framtid.

  Sendt inn av Hilde Henriksen, Anleggsdrift Nordreisa kommune 10:02, man. 19 september 2016, markert som fikset

 • "Fiks gata mi"virke som å være underbelyst av ett budsjett de må forholde seg til. Ligg ikke problemet i budsjett,så slipper de å se på saken. Gata jeg bor i er farlig på høsten og vinteren pga manglende veilys. Må sette lyslykt på ungene for at de skal se hvor de går. Deler av gata har fått lys pga av spleising med de som bor der,men synes det blir feil.

  Sendt inn av tove_kjolaas@hotmail.com 12:31, tor. 13 oktober 2016, åpnet på nytt

 • Anleggsdrift arbeider etter de rammevilkår vi er underlagt til enhver tid. Dette gjelder også vedtatte budsjett til vedlikehold av vei og veilys, som dessverre ikke gir rom for mer enn marginalt vedlikehold. Det er ikke satt av midler til utvidelse av veilysområder i inneværende år, og da blir det dessverre ikke bygget ut lys. Fiksgatami er beregnet for å melde feil på eksisterende anlegg. For utvidelse av veilysanlegg anbefales å kontakte grendelag eller lokalpolitikere for å arbeide fram prioritering av saker man mener er viktige.

  Sendt inn av Hilde Henriksen, Anleggsdrift Nordreisa kommune 15:10, tor. 13 oktober 2016, markert som fikset

 • Vil gjerne at dette problemet skal kunne vurderes ved budsjetteringen . Ta gjerne en befaring rundt dette området for å se hvorfor veilys sterkt ønskes.

  Sendt inn av tove_kjolaas@hotmail.com 20:54, tor. 10 november 2016, åpnet på nytt

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter