Back to all reports

Manglende fartsdemping

Reported in the Gater/Veier category anonymously at 08:04, man. 26 september 2016

Sent to Statens vegvesen region vest and Stavanger 1 minute later

Etter at Øvre Sjøveien ble tildelt en lenge etterlengtet fartshump og denne ble plassert midt i bakken av uvisse og uforståelige grunner, så gir nå folk full gass etter humpen og kjører fortsatt for fort eller enda fortere enn før i 30 sonen på strekket fra bakken og ned mot Randabergveien. Det kjøres også for fort oppover. Vikeplikten ser ikke ut til å dempe farten - ei heller skolebarn el barn som leker/går langs veien. Håper det kan lages en hump v p plassen til Øvre Sjøveien 35. Det er her naboene har bedt om hump i mange år og farten ble som sagt om mulig høyere når folk nå passerer humpen i bakken - da "tar de igjen" det de "tapte" på vei mot krysset. Ser frem til en løsning før det skjer uhell her.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 22:14, tir. 25 oktober 2016

  • Ble oppringt vedr min skriftlige søknad og det var mange argumenter mot fartsdemping her bla mangel på fartsmåler som vistnok må til for hver eneste hump som skal lages. Humpen kunne heller ikke være rett v utkjørsel/pplass selvom det finnes mange eksempler på at dette går an andre steder. Og det ville ihvertfall ikke skje noe før til våren. 10 år minst har en forsøkt å få dempet farten her - må det skje en ulykke først?

    Posted anonymously at 22:14, tir. 25 oktober 2016

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?