Tilbake til alle rapporter

Vanskelig fremkommelighet for rullestol

Rapportert i kategorien Snøbrøyting anonymt 14:31, søn. 6 november 2016

Sendt til Statens vegvesen region øst og Lørenskog 4 minutter senere

Hei Ber om at noen tar turen til Nordbystien 11 og fjerner snø som er samlet opp rett utenfor inngangsdøren til min bolig slik at det ikke blir vansker med å komme meg ut. Snøen er 3 meter fra boligveien. Man ser en elektrisk rullestol på utsiden av inngangsdøra.

Takk for hjelpen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Hei

    Per 15.01.18 er det kommet mye snø i denne gata og det er umulig for en rullestolbruker å komme seg inn og ut. Boligstiftelsen Ahus har dessuten inngått en særskilt avtale med brøyteselskap om fjerning av snø ved inngangen til bolig. Ber om snarest mulig utbedring. Takk for hjelpen.

    Publisert anonymt 20:33, man. 15 januar 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter