Tilbake til alle rapporter

Skjetleinvegen hele veien, svært hullete

Rapportert i kategorien Hull i vei av Ian Lester Ferriday 07:22, ons. 30 november 2016

Sendt til Trondheim og Statens vegvesen region midt 2 minutter senere

Hele veien, spesiellt fra innkjøringen, der du nå ødelegger hjuloppheng og karrosseriet frempå, hullene kan ikke unngås og er større i dybde enn 10 - 15 cm. Hele veien frem og forbi bak hovedbygget til skolen er full med slike hull... asfaltert fortau må snart benyttes..

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • En uke senere .... og hullene er nå opp til 20 cm og mer i dybde, og bortimot uomgåelig, spes. ved enden mot hovedveien. Igjen obs.: Dyre skader på karosseriet og oppheng, og da vel begrunnet erstatningskraver, er bare rundt hjørnet.

  Sendt inn av Ian Lester Ferriday 17:55, man. 5 desember 2016

 • Endå en uke... Noen spader grus har kommet så nå er vi tilbake til 10 cm status, dette spesiellt på første 2-300 m fra hovedveien og ned til fyllplassen. Her blir det snart tilbake til u-lands tilstand siden grusen er så utvasket. Dette strekningen er utsatt pga tungtrafikken til og fra fyllplassen, men da hvorfor ikke bruk kald asfaltering istedenfor tynt grus? Forresten veldig ironisk at vegen må konstant fylles pga lastebiler som frakter fyllmasse - de som holder på med dette eventyret i dalsøkket bør ta sine del av ansvaret.

  Sendt inn av Ian Lester Ferriday 18:20, lør. 10 desember 2016

 • Veien er nå denne vinteren i veldig dårlig forfatning, spesielt første 500m med uungåelig dype hull i klaser. Vaerst rett ved innkjøring fra hovedveien der en må bråbremse og da kjøre i bortimot 2 km i timen for ikke å ødelagge bilen. Dette strøk er bestandig det værste og bør på et eller annet vis forsterkes. Men grusingen er ganske bra. Veien generellt frem til skolen bør skrapes dypere i utgangspunktet så det blir mindre snødekning og dermed tynnere is og færre dype hull når det blir væromslag til plussgrader og blankis.

  Sendt inn av Ian Ferriday 19:46, tor. 21 desember 2017

 • Veien igjen og igjen blir ødelagt for personbiler pga tungtrafikken / nå massekjøring hver 5-10 minutter til/ fra skolen i forbindelse med utbygging, spes. ved hovedveien. Hullene 35-40cm bred x 15 dyp må fylles med mye grovt masse så fort som mulig. Få fylket til å betale. Også de som bruker massedeponiet som ligger noen hundre m fra hovedveien. Som sagt mange ganger før, denne veien tåler absolutt ikke den mengden av tungtrafikken den blir utsatt for. Det er tydelig fra historikken at det blir bare en uendelig sekvens av ødeleggelse pga busser og lastebil kjøring, følgt av sikkert veldig kostbart lapping.

  Sendt inn av ianferri@online.no 16:33, fredag 4 januar 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter