Tilbake til alle rapporter

Entreprenør ødelagt/ fjernet asfalt og ikke lagt nytt dekke

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 16:18, søn. 4 desember 2016

Sendt til Statens vegvesen region sør og Lier 2 minutter senere

Gangvegen ble gravd opp sommeren 2016. Kommunen stengte gangvegen og unnlot å skilte eller lage tilstrekkelig alternativ gangveg. Dette forårsaket at skolebarn og joggere måtte bruke vegbanen noe som skapte flere alvorlige nestenulykker.

Entreprenøren lukket etter mange mnd. stillstand i arbeidet omsider grøfta, men droppet likegodt å erstatte asfalten som de ødela. Dette kan vi ikke akseptere! Området er fullt av gjørme / grus og humper og ikke på langt nær i samme stand som før.

I dette området bor en stor del av områdets skattebetalere. Dette finner vi oss ikke i! Hvem er prosjektleder for dette her? Nå får kommunen jaggu se å få ryddet opp i dette!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 16:47, søn. 1 januar 2017

  • Ingenting har skjedd. Bare satt igjen en container og en totalt ødelagt gangvei. Helt uakseptabelt!

    Publisert anonymt 16:47, søn. 1 januar 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter