Tilbake til alle rapporter

Store langsgående hull

Rapportert i kategorien Hull i vei av Paul Nyheim 10:22, man. 9 januar 2017

Sendt til Trondheim og Statens vegvesen region midt 3 minutter senere

Begynner å bli store langsgående huller på den fliken av asfalt som ble lagt der det før sto en trafikkøy mellom veg og bussholdeplass.

Dette er strengt tatt en duplikat av http://www.fiksgatami.no/ report/ 37529 - men siden det ikke har skjedd noe med den siden den ble registrert i høst tar jeg med den friheten å registrere den på nytt.

Det er også rapportert vi trondheim.kommune.no sitt skjema, men den ble lukket og avfeid med en gang med beskjed om at dette var en fylkesvei og at man må ta kontakt med veitrafikksentralen på tlf 175 (facepalm)

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Da har noen vært og fylt i hullene, så får vi se hvor lenge det holder.

    Sendt inn av Paul Nyheim 16:34, søn. 15 januar 2017, markert som fikset

  • Kan forsåvidt også bemerke at jeg sendte inn saken på epost til firmapost-midt@vegvesen.no uten at jeg fikk noe som helst svar tilbake. Usikker på hvilken av de 3 rapportene mine som faktisk førte til aksjon - skjema på trondheim.kommune.no, fiksgatami eller epost til vegvesen - men nå er det iallefall løst.

    Sendt inn av Paul Nyheim 16:38, søn. 15 januar 2017, åpnet på nytt

  • Løst

    Sendt inn av Paul Nyheim 16:45, søn. 15 januar 2017, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter