Back to all reports

Store langsgående hull

Reported in the Hull i vei category by Paul Nyheim at 10:22, man. 9 januar 2017

Sent to Trondheim and Statens vegvesen region midt 3 minutes later

Begynner å bli store langsgående huller på den fliken av asfalt som ble lagt der det før sto en trafikkøy mellom veg og bussholdeplass.

Dette er strengt tatt en duplikat av http://www.fiksgatami.no/ report/ 37529 - men siden det ikke har skjedd noe med den siden den ble registrert i høst tar jeg med den friheten å registrere den på nytt.

Det er også rapportert vi trondheim.kommune.no sitt skjema, men den ble lukket og avfeid med en gang med beskjed om at dette var en fylkesvei og at man må ta kontakt med veitrafikksentralen på tlf 175 (facepalm)

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Da har noen vært og fylt i hullene, så får vi se hvor lenge det holder.

    Posted by Paul Nyheim at 16:34, søn. 15 januar 2017, marked as fixed

  • Kan forsåvidt også bemerke at jeg sendte inn saken på epost til firmapost-midt@vegvesen.no uten at jeg fikk noe som helst svar tilbake. Usikker på hvilken av de 3 rapportene mine som faktisk førte til aksjon - skjema på trondheim.kommune.no, fiksgatami eller epost til vegvesen - men nå er det iallefall løst.

    Posted by Paul Nyheim at 16:38, søn. 15 januar 2017, reopened

  • Løst

    Posted by Paul Nyheim at 16:45, søn. 15 januar 2017, marked as fixed

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.