Tilbake til alle rapporter

Fartsdumper

Rapportert anonymt 17:15, fredag 27 januar 2017

Sendt til Brønnøy og Nordland mindre enn et minutt senere

Er noen fartsdumper som er satt opp. Vet ikke sikkert av hvem, men vil tro det er velforeningen i rekkehusene der. De ødelegger bilene da vi kjører over dem for å komme hjem. Det er ikke asfalterte dumper, men lignende som er på vedlagt bilde.

Selvfølgelig er jeg helt enig i at fartsgrensen på stedet må holdes og at det skal gjøres tiltak for å overholde dette, men dette er for drøyt. Vi må ned i 10 km/t for å komme over dem sånn høvelig greit. Folk som kommer på besøk stopper helt opp da de er redd for bilene og at disse ikke blir brukt noen andre plasser i byen, av en grunn.

Det skal også nevnes at beboerne der ofte parkerer i veien selv om det er plass i oppkjørselen deres, om det er for å tvinge oss på fartsdumpen vet jeg ikke.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter