Tilbake til alle rapporter

Fogjengerfelt mangler

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier av Ruben Larsen 01:28, man. 30 januar 2017

Sendt til Larvik og Statens vegvesen region sør 1 minutt senere

Det er helt utrolig at Larvik kommune greier å anlegge et flott fortau Lags hele Hagaveien for så å bare stoppe det rett ut i Vestmarkveien delvis gjemt bak en hekk som gjør fotgjengere nermes usynlige for trafikk fra vestmarka. Dette fører til falige situasjoner spesielt for skolebarn som skal til Fagerli skole tidlig om morgenen. Det som er utrolig er at i forbindelse med ny skolen så er det gjort mange tiltak for skolebarna som kommer fra Nanset og Hovland men ingen ting for de som kommer fra Hagalia og Nordlia. Nå som det har blitt kortere skolevei for de som kommer fra Hagalia og Nordlia er det mange som går til skolen i stede for å bli kjørt som de ble tidligere til Nanset skole, Derfor er det behov for tiltak også på denne siden av Nansetveien. Fartsgrensen fra rundkjøringen ved Nordbyen helt til undergangen av E18 bør reduseres til 30 km slik at det blir 30 km Sone i hele området da det er mange barn som ferdes der. Det vil også være lettere å forholde seg til en fartsgrense i et bolig område.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter