Tilbake til alle rapporter

Brøyte skadet veg, grusdynger og store hull.

Rapportert i kategorien Gater/Veier av siri Eide 20:25, tor. 30 mars 2017

Sendt til Statens vegvesen region midt og Eide 5 minutter senere

Skader på vei og privat veiskulder (fra Moen hjørnet ,Steinhuggervn 8. taxisentralen) etter tøff kommunal brøyting, har skrapt vekk både grus og asfalt som måtte være igjen etter flere års vanskjøtsel. Nå er hullene i veien dypere enn noen gang og mye grus og stein ligger delvis på privat grunn. Det er absolutt et behov for ny asfalt på denne vei stubben, slik kan det ikke se ut! Slik vi forstår skal det asfalteres til våren i Eide sentrum, vi som bor i sentrum håper derfor dere tar å asfalterer denne veistubben inn til taxisentralen og kremmergården som blir brukt av veldig mange, men ikke vedlikeholdt. Vi som bor der blir derfor hvert år nødt til å "pynte på skadene" for regning med grusing osv, dette er vi lei av!! Vi etterlyser kommunens folk til opprydding umiddelbart!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter