Tilbake til alle rapporter

Parkering i strid med skilt 372 m/underskilt

Rapportert i kategorien Parkering anonymt 12:37, fre. 7 april 2017

Sendt til Nittedal 2 minutter senere

Nittedal, Rotnes, Nygårdsbakken - snuplass. Snuplass regulert med skilt 372 med underskilt snuplass. Skiltet er plassert lengst inn på plassen - vanskelig å få øye på. Medfører parkering på snuplass samt inn på regulert friområde mot bebyggelse. Ifølge opplysninger fra eldre naboer er skiltet flyttet av privatpersoner en gang i tiden slik at det skulle bli vanskelig å få øye på. Bes om en revurdering av plassering slik at skiltet representerer området det er tiltenkt og at man unngår en parkeringsplass på friområde/tilgang lysløype. Ser også av kartet på denne siden at aktuelle område er merket med "P", det vil da ikke være riktig iht til gjeldende skilting.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Publisert anonymt 10:48, søn. 7 mai 2017, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter