Tilbake til alle rapporter

Sykkelfelt ødelagt

Rapportert i kategorien Sykkelveier anonymt 16:26, ons. 3 mai 2017

Sendt til Skedsmo og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Store hull i sykkelfelt. Trafikkfarlig.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Takk for raskt tiltak med kjegle og delvis lapping (bilder). Jeg vil gjerne melde i fra om at sykkelfeltet hele veien fra dette punktet og videre inn mot sentrum er i svært dårlig befatning, med dumper, humper, og flere kumlokk som stikker høyt opp. Dette gjør veien svært ubehagelig, og flere steder trafikkfarlig da bilister fra stikkveiene til høyre ofte kommer fort og kjører snuten inn i sykkelfeltet. Når man i tillegg til trafikken må vokte seg for disse hindrene i sykkelfeltet, mener jeg denne delen av sykkelveien ikke er "sykkelbyen Lillestrøm" verdig. Håper på oppgradering hele veien inn mot sentrum!

    Publisert anonymt 19:28, tor. 4 mai 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter