Tilbake til alle rapporter

Bru ikke tilpasset fotgjengere og syklister

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 10:11, tir. 16 mai 2017

Sendt til Ringerike og Statens vegvesen region sør 3 minutter senere

Som fotgjenger er jeg langt fra fornøyd med brua på sørsia av Hønefoss (Eikli - sentrum). Den er dårlig tilpasset syklister og fotgjengere. Gangfeltene er alt for smale og det oppstår ofte trengsel. I tillegg går man alt for nær trafikken (som jo er konstant) og blir sprutet våt når det er mye vann/sørpe i veibanen. På vinterstid er også gangfeltene ofte oversvømte og gjørmete. Finnes det ingen planer om å bygge en egen bru for fotgjengere og syklister, slik som på norsia?

Kan også nevne at jeg kjente ganske stor bevegelse i brua i dag. Det har jeg aldri gjort før og ble umiddelbart litt bekymret for evt. svakheter i konstruksjonen. Det er sikkert normalt, men melder like fullt fra.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:13, tir. 13 juni 2017

  • Orientert om mulige fremtidsplaner/visjoner. Nye bruer for fotgjengere/syklister kan være aktuelle i fremtiden.

    Publisert anonymt 12:13, tir. 13 juni 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter