Tilbake til alle rapporter

Stor trafikk ved Lier stasjon, men også skolevei!

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier av Thomas Røisli 10:42, man. 29 mai 2017

Sendt til Statens vegvesen region sør og Lier 3 minutter senere

Flere biler… Det er blitt en økende bekymring for trafikken ved Lier stasjon. Bakgrunnen for dette er den stadige utbyggingen av stasjonen som tar mot reisende fra hele Lier og Drammen. Disse reisende skal nå et tog - som ikke venter om man er 20 sekunder for sent ute. Dette medfører at reisende kommer i stor fart inn i avkjøringen fra Tuverudveien og fyker inn på parkeringsplassen ved stasjonen. Flere unger… Etter en «voksen» generasjon i Sørumlia, er det de senere årene blitt mange flere barn i området. Mange av disse barna går ned Humlebakken og forbi Lier stasjon på vei til skolen på Gullaug. At alle disse barna møter alle bilene i nevnte kryss Tuverudveien/Humlebakken - er en bekymring. Jeg har sett flere tilfeller der det står barn og venter på å komme over veien – hvor det bare kommer bil etter bil som ikke tar hensyn. For de skal jo rekke toget!!! Forslag… I Sørumlia - på veien som også heter Sørumlia er det ved veiens ende (blindvei) en liten gangsti ned mot Tuverudveien. Denne gangstien går fra Sørumlia og ender nesten borte ved oppkjøringen til Linneslia. Denne gangstien ønskes utbedret ned til Tuverudveien for at skolebarna skal slippe å gå veien via Lier stasjon. Særlig vinterstid er det håpløst glatt å benytte stien pga. snø og is. Tryggere skolevei for barna!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter