Tilbake til alle rapporter

Manglende veivedlikehold i nedre del av Kjellstadveien, mellom nr 2 og 6.

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Anne Lene Malmer 13:35, fre. 2 juni 2017

Sendt til Statens vegvesen region sør og Lier 5 minutter senere

Kjellstadveien blir brukt mye brukt av gående og syklende, en del hester og tidligere også rulleskiløpere. I helger og på kvelder er det en mye brukt turvei, ofte kombinert bruk med linna mot Lierbyen el Drammen. Vi bor i nr 2 og bruker veien. Det er en blindvei som ender i en gangvei og bussholdeplass i Ringeriksveien. Brukes av mange som skal til og fra ASVO og folk m arbeidsplass på Romikabygget, ca nr 5, daglig. Det er ingen sikker overgang over til holdeplass retning N, dette må tas opp med Vegvesenet. Kjellstadveien er ikke kosta for grus -igjen, og er blitt uframkommelig for små hjul og skummel for syklister. Det blir aldri plukka søppel der eller rundt bussholdeplassen. Det er dårlig veistandard, med hull og løs asfalt. Vi som bor nederst i veien får søppel kasta inn i hagen og må rydde søppel og asfaltklumper på strekningen. Det blir aldri slått gras langs veien, så det gjør vi selv av og til, ellers hadde kantene vært fulle av burot! Langs resten av veien, i retning Nøsteveien blir det klippet, legger vi merke til! Vi har kjørt i stykker grasklipperen og reparert for mye penger på grunn av at vi treffer løse deler fra Kjellstadveien som folk hiver/sparker ut i graset på sidene. Veien har stedvis dype hjulspor og er tydeligvis vanskelig å måke på vinterstid, derav dårlig måkeresultat, folk vasser relativt ofte i snø her, og det er flere nye, løse asfaltklumper på våren. Ser at veien ikke en gang står på kartet på denne siden! Det er ikke lange veistubben, vi ber Lier kommune om å gjøre denne veien farbar for alle igjen snarest.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter