Back to all reports

Manglende fartsdumpere pga årelange råkjøringer i 50 sonen her med små barn langs veien

Reported in the Gater/Veier category anonymously at 00:40, ons. 28 juni 2017

Sent to Statens vegvesen region nord and Vågan 5 minutes later

Det mangler fysiske hindrere i veibanen nedover Ørsnesveien som fysisk kunne tvinge en rekke daglige råkjørere i å forholde seg til eksisterende 50 sone på denne veien. Strekningen er livsfarlig mht små barn som leker i hager nær veien, krysser veier for nabounger samt skolevei uten sykkel og gangsti samt mye rideaktiviteter langs veiene. Et under at ikke liv har gått tapt. Eneste mulighet her for å tvinge uvettige sjåfører til å ikke få et liv på samvittigheten er å lage fartsdumpere. Gjør noe nå, gjør noe raskt. Vi har hatt dette fenomenet slik i årevis, altfor lenge. VI har ingen å miste. !!!

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 12:57, ons. 26 juli 2017

  • Still open, via questionnaire, 17:21, ons. 23 august 2017

  • Forventet at det ble gjort noe med for vi vil ikke ha småungene våre ihjel kjørt og skolebarna lever livsfarlig langs veiene her med biler ved siden av seg og møtende mens de vingler på sykkel eller gående bak en sving med høy buskas. Har holdt på å bli nedkjørt selv med barnevogn ute rett i nærhetenher av her vi bor av biler i 80-90 og som til og med kapp-kjører på denne 50-strekka. Fartsgrensen må settes NED og flere skilt må opp i flere retninger samt fartsdumpere. Det må gjøres noe NÅ!!!!!!!!!!!

    Posted anonymously at 17:21, ons. 23 august 2017

  • Still open, via questionnaire, 11:36, tor. 21 september 2017

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?