Tilbake til alle rapporter

Sykkelsti ødelagt i forbindelse med graving/anleggsarbeid

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier av Renate Klev 11:59, fre. 7 juli 2017

Sendt til Statens vegvesen region sør og Lyngdal 1 minutt senere

Fra Fiboveien og opp Åsanveien - et stykke, er det sykkelsti. Men denne sykkelstien ble ødelagt i forbindelse med anleggsarbeid i området. Asfalten er ødelagt, der er relativt store hull. I tillegg er det et område (bilde 2) hvor det er myk sand. Dette resulterer i at barn ikke bruker sykkelstien da de er redde for å falle og treffe hullene og de "harde" kantene. Hjul har punktert og det å komme i fart mot den myke sanden kan resultere i "bråstopp" og fare for å miste styringen. Det er flere barn som bruker denne sykkelstien til og fra skolen, i tillegg til mange som går tur og som ønsker å bruke den. Dette er i tillegg en belastet og trafikkert vei - der er mye tungtransport inn til Lindland Maskin og Lindland Pukk samt Ribe betong. I tillegg er det mye trafikk i Åsanveien til Ligos/Skogkonsult og parkeringsplassen til Fiboen/Berry Alloc. Det er helt klart et ønske å utbedre veien og selvsagt forlenge sykkelstien da det er flere barn som bor oppover i Åsanveien, men uansett så er det et sterkt ønske om å utbedre den eksisterende sykkelstien slik at barna kan bruke hvertfall denne - den går i det minste forbi den tyngst trafikkerte delen, spesielt med tungtransport og de utfordringene tunge kjøretøyer har.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 09:02, man. 14 august 2017

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 09:25, man. 11 september 2017

  • Pga flom ble hele sykkelstien ødelagt og er nå ikke brukbar, men ser ut til at den er på vei til å bli fikset. Jeg har ikke fått noe svar fra Kommunen.

    Sendt inn av Renate Klev 03:31, tor. 12 oktober 2017, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter