Tilbake til alle rapporter

Farlig fotgjengerovergang i Ensjøveien 10

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 16:23, lør. 15 juli 2017

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 2 minutter senere

Skanska har under arbeid på Utsiktskvartalet stengt fortauet på den ene siden av Ensjøveien. Dette gjør det veldig kronglete for oss som bor i Sigurd Hoels vei, siden vi må til den andre siden av veien og krysse veien igjen lenger opp. Det vill være greit om Ensjøveien var tilstrekkelig sikret, men Ensjøveien er ganske trafikkert og det er sjelden at billistene stopper for fotgjengere. Mange billister holder også høy fart. Begge fotgjengerovergangene oppleves som farlige og uoversiktlige. Resultatet er at folk i stedet går i veien på den stengte delen av gata. Jeg ber om tiltak f.eks. i form av noen fartsdumper eller kanskje trafikklys eller farts-/trafikkontrol for å redusere risiko for påkjørsel av fotgjengere.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 16:52, lør. 12 august 2017

  • Fortsatt ikke løst

    Publisert anonymt 16:52, lør. 12 august 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter