Tilbake til alle rapporter

Urimelig høyde på fartsputer!

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 15:47, ons. 9 august 2017

Sendt til Sandnes og Statens vegvesen region vest 3 minutter senere

Fartsputene som er lagd til mellom Riskaveien og Bryggen senter, samt opp riskaveien og bort til Kyrkjevollveien kan umulig være iht til forskrifter!? Jeg har hørt fra flere inkl. meg selv som har store problemer hvor hele understeller får kraftige smell fra disse putene. Problemet har også vert oppe på flere soiale medier har jeg sett, men ingen har rapportert dette då vidt jeg vet. De er enkelt å greit et mareritt å kjøre over og skaper stadig traffikale problemer har jeg sett. Dette gjelder forsåvidt fartsputen de nå har fått opp i busslusen i Breivikveien og ved det nye byggefeltet, så skal du ned til Bryggen senter nå, så har du ingen alternativ rute lenger.

Fartsputenen burde generelt vert forbudt da de oftes skaper problemer og blir fort ødelagte og dermed blir til besvær for de som må reparere på disse hele veien.. Mange andre plasser klarer gatene seg med normale fartsdempere, tross om det kjører buss og lastebil her.

Håper dette kan gjøres noe med enten på ene eller andre måten, for dette er et folkelig problem for flere her på Hommersåk!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:16, fre. 15 september 2017

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:27, man. 16 oktober 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter