Back to all reports

Sjikane/fartsreduserende tiltak ødelegger veien

Reported in the Hull i vei category anonymously at 09:45, fre. 11 august 2017

Sent to Elverum and Statens vegvesen region øst 5 minutes later

Etter at kommunen satte opp sjikane som fartsreduserende tiltak i Vindheiavegen for nøyaktig en uke siden så har asfalten sprekt opp og veien har begynt å rase ut i grøfta. Sjikane fungerer sikkert fint i gater med hovedsaklig personbiltrafikk, men med alle de tunge kjøretøyene som kjører Vindheiavegen så går ikke dette bra i lengden. Dette kan ikke repareres med kaldasfalt.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 12:54, fre. 8 september 2017

  • Det var rask respons fra kommunen da jeg meldte om problemet, var maks 2 timer før noen kom og flyttet den ene sjikanen slik at man ikke trenger å svinge så hardt, men utbedringer ellers er ikke utført, regner med at det er en tyngre prosess, men nå virker sjikanen bare som en provokasjon og mot sin hensikt, sjåfører blir bare irritert over hindringen og gasser på hardere.

    Posted anonymously at 12:54, fre. 8 september 2017

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.