Tilbake til alle rapporter

Sprekt og hullete asfalt på Bekkeveien.

Rapportert i kategorien Hull i vei av Per O. Mikkelsen 23:12, fre. 18 august 2017

Sendt til Statens vegvesen region sør og Stokke 3 minutter senere

Store hull, sprekker og oppløst asfalt I store område flere plasser langs Bekkeveien (har spesielt lagt merke til sett 3 områder på anslagsvis 100meter hver) . Farlige sprekker og hull for biler og spesielt syklister. Lapping med nye asfalt flekker i vår hjalp lite. Bildene er ikke de verste områdene men eksempler på hvordan det ser ut. Langs Bekkeveien mellom Rakkevikveien og Bekkejordet er det også to meget skarpe fartsdumper som gjør at trafikk må omtrent stoppe helt opp for å passere.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 01:09, tir. 19 september 2017

  • Noen flere asfaltlapper har kommet siden august, men asfalten holder på å gå i oppløsning ganske mange plasser langs Bekkeveien, som preges av store ujevn og oppsprukket asfalt. Sprekker over flere hundre meter er fortsatt der.Flere plasser er det dype hull og sprekker som er skadelige for biler og skumle for syklister. Og skal syklister sykle på sykkelstiene så trenger de forresten også ny asfalt. Er omtrent som å gå på gjengrodde stier ganske mange plasser langs Vear sykkel- og gangveier!

    Sendt inn av Per O. Mikkelsen 01:09, tir. 19 september 2017

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter